28/9

Coolt jag lever även att jag idag har kört bil och traktor de ni ;)
Har varit på tenhults naturbruksgymnasium med klassen där vi fick testa på att köra traktor, mjölka, gå med kal v i koppel med mera:) Va en ganska rolig och trevlig dag trotts allt. När jag kom hem så blev det duschen för att slippa lukta kossa . Sen nu ikväll drog jag med pappa ut och övningskörde och det gick oxå bra så jag är jätte nöjd med denna dagen! :)

Livet är underbart! och jag menar det verkligen!! :) <3


.. :)

MIn älskling är den bästa som finns.
Han får mig alltid att må bra och han finns här!
Han är helt klart bäst ;)

Ja igår så åkte jag och älsklingen till borlänge för att han skulle köpa en gitarr där träffade vi även hans far och styvmor. Så vi gick och åt och lite med dom. sen åkte vil till västerås och träffade två kompisar till han . Sen blev det spånga och träffade hans syster sen åkte vi hemåt fast stannade några gånger !
Sen kom vi hem hit vid tre och då blev det sängen och så sov vi till typ sju då han skulle åka hem.

Oscar i mitt hjärta :) <3


Jaa!

Jaaaaaaaaa! Idag firar jag och älsklingen en månad och det är helt underbart! Har varit underbaraste månaden i mitt liv! ;) Han är verkligen bäst!

Och ett stort grattis till älsklingen som även fyller 19 år idag ! ;)


DÅLIGBLOGGARE!!!

Vet att jag har varit en dålig bloggare men har varit så mkt det sista nu..
Men har klarat av det här ändå även att det varit grymt jobbigt men eftersom man har världens underbaraste vänner och pojkvän så klarade man av det ! :) Fast det jobbiga är inte över på ett tag men det är på bättringsvägen som tur är :)

Ja under veckan som varit har man varit i skolan och typ gjort det man brukar göra en dag efter skolan.
Men har även varit hos doktorn och mina blodvärden och blodtryck var inte det bästa så nu äter jag järntabletter mot det så blodvädet ska höjas iaf.

Ja igår var det fredag och den va halv bra tills min pojkvän kom en stund :)
Då vart det myspys men när han åkte så blev det halv bra igen men troligen ses vi på torsdag om inte på lördag då troligen vi ska åka uppåt i landet ;)
Är så glad över att han är min! ;)

Idag blir det typ gå igenom tvättmaskinen med mormor så jag kan skötta tvätten så vi får något tvättat. Vad som händer mer idga åter står och se :)

Mamma, jag älskar dig! :) <3

Ha det så bra så länge !

;)

Nu sitter man här med en kopp te , har nyss gjort lite matte snart blir det en varm dusch och sen typ lägga sig och sova så man orkar med dagen imon :P
Imon har man historia svenska och idrott blir nog bra ;)
Sen är det fredag med det gillas! ;) <3

Nej ska ta tag i livet nu så man kanske somnar i en bra ganska bra tid ikväll , haha :P


...

Internet funkade inte så bra igår eftermiddag/kväll så bloggar nu ist.
Igår så va oscar här en stund och vi kollade på ett hus med mor och far, sen gick vi en runda och hade det allmänt trevligt och mysigt! Så tack för igår älskling.

Idag har jag haft servering där vi mest hade teori som vanligt och sen historia ganska ok dag iaf fast har varit sjukt kallt i skolan idag eller så är det bara så att jag håller på att bli sjuk för fryser just nu med :( ...


Dålig bloggare vet!

Vet att jag har varit dålig på att blogga men men.

Just nu sitter jag i soffa med Caisa som nyss ätit frukost som hon säger. Men vet inte om glass är den bästa frukosten :P

Nej nu snart ska jag gå in i duschen och sen fixa frukost , bädda soffan med mera ;)!

Ha en bra söndag, kommer nog ett inlägg ikväll igen om dagen ;)!

..

Har varit dålig uppdatering jag vet men har inte orkat eller hunnit med det bara. Men ska försöka lite i eftermiddag nu snart måste jag äta frukost innan jag ska gå mot bussen ...

Äger iaf en bil nu så bara börja övningsköra ;)! haha.


RSS 2.0